(untitled) (Novateur Publications, 2024)
Tadqiqot o`byekti sifatida fransuz va o`zbek tili fe`llari, ularning kategoriyalari, o`timli va o`timsiz fe`llarini tahlil qilish maqsad qilib olingan. Ishda o`zbek va fransuz tili o`timli va o`timsiz fe`llarini o`rganish va munosabat bildirish ko`zlangan.