АМАЛИЙ ФАЛСАФА СОҲАЛАРИНИНГ КОНЦЕПТУАЛ МУАММОЛАРИ (Novateur Publications, 2024)
ХVIII асрнинг иккинчи ярмидан, И.Кантдан бошлаб, амалий фалсафанинг вазифаси фақат ақлга эмас, балки инсон ҳаётининг эрки ва қадриятлари билан ҳам боғлиқ эканлиги асосланган. Чунки     айнан амалий фалсафада файласуфларнинг одамлар билан жонли мулоқотлари, фалсафий нутқ ва матнлар орқали одамлар ҳаётига бевосита таъсир кўрсатишга ҳаракат қилувчи қадриятли муносабати акс этиши керак. Айни шу маънода мазкур    монографияда амалий фалсафанинг долзарб масалалар таҳлилига алоҳида эътибор қаратилган. Монография талабалар, докторантлар, мустақил изланувчилар ва фалсафа билан қизиқувчи китобхонлар оммасига мўлжалланган. Монография талабалар, магистрлар, докторантлар ва фалсафа билан қизиқувчиларга мўлжалланган.